lørdag 5. juli 2014

Og mat må man ha


Nam-nam...
God lørdag og god helg til alle som tar seg tid til å titte innom!
I dag starter jeg i gal ende og tar desserten først. Det gjelder å kose seg og nyte livet, og mat er en stor kilde til gode opplevelser.
Både små og store hygget seg rundt lunch-bordet med valgfritt tilbehør til pannekaker laget på mandelmel.
Ja, mine hyttegjester lever lavkarbo når de er på besøk denne sommeren- og det funker kjempefint.
Må innrømme at litt speialservice inntreffer, for de yngste fikk lov til å ha nugatti og vaniljeis på sine pannekaker.



I sommervarmen syns jeg det smaker ekstra godt med spekeskinke i salaten. Men denne dagen var det valgfritt om man ønsket kokt eller speket skinke, det var bare å forsyne seg med det som fristet mest.
På hytta -og forsåvidt ellers i livet er det lov til å gjøre ting litt lettvint, dressingene/ sausene til Flying Culinary Circus smaker utrolig godt og er vel verdt å prøve!



Litt av sjarmen med sommeren er å kunne tilberede maten ute. Tidligere i uken fikk aperitiffen følge av skrelling av asparges, en fin kombinasjon ikke sant? Det gjelder å nyte slike små øyeblikk. 



Ta vare på deg selv!
Sett av tid til god mat, fysisk aktivitet og hvile.
Sommerklem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar